زعفران باید در ظروف نفوذ ناپذیر به هوا ترجیحا در یک ظرف شیشه ای در جای خنک، تاریک و خشک نگهداری شود. دمای ایده آل برای نگهداری زعفران زیر ۲۰ درجه سانتی گراد و در رطوبت کمتر از ۴۰٪ است. مانند سایر گیاهان و ادویه جات، زعفران نیز به نور حساس است پس اگر در یک ظرف شفاف نگه داری می شود  باید در فویل آلومینیومی پیچیده شود. هر چند زعفران اگر به درستی نگهداری شود می تواند تا چند سال مورد استفاده قرار گیرد ، اما بهتر است در عرض دو سال مصرف شود زیرا عطر و طعم آن با گذشت زمان به طور فزاینده ای از دست خواهد رفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *